Tuote on oliivi- ja lehtimehua, joka on peräisin oliivipuista, joissa on korkea orgaanisten polyfenolien pitoisuus. Se syntyy vesiliukoisista oliavaroista, jotka saadaan jauhamisprosessin aikana. Tämän jälkeen tuotteelle tehdään pastörointi- ja konsentrointiprosessi, jotta sen vakaus, ominaisuudet ja mikrobiologia varmistetaan.
Prosessit toteutetaan mekaanisesti ja lyhyessä ajassa, jotta polyfenolit eivät hajoa. Arróniz-lajikkeen oliivipuilla on korkea polyfenolipitoisuus lehdissä ja hedelmissä. Ne kerätään optimaalisessa kypsyyden vaiheessa, jotta kaikki aromit ja maut säilyvät ennallaan.
Gure olibondoen välillä kasvatetusta ohrasta valmistetut käsityöläisolut ovat, jotka on tehty maltasta, humalasta ja oliiviöljystä (oliiviöljyn veteen liukenevasta osasta valmistettu).